ringmaat 2

Pasringen

Je kunt eenvoudig je ringmaat bepalen door een goed passende ring op een meetlint te leggen. Het aantal mm van binnenrand naar binnenrand is de diameter. Dit is jouw ringmaat! Het is wel belangrijk dat je nauwkeurig het breedste deel van de ronding (binnenkant) meet. Je kunt dit ook doen met een schuifmaat. Nooit je vinger opmeten met een schuifmaat !

Onze zilveren ringen hebben we in hele en halve maten (bijv 17, 17,5)

Onze gouden ringen worden ook in kwart maten gemaakt (bijv. 17,25 18,75)

Om zeker te weten dat je de juiste maat ring besteld kun je beter een setje pasringen bestellen, dit kan op deze pagina en bij elk artikel. Wij sturen dan de pasringen eerst toe en de juiste maat mailt u dan aan ons door.
!
!
Pasringen kunststof (let op ! 5 euro retour)
ringmaat
Zelf ringmaat bepalen

Met deze set pasringen kun je eenvoudig zelf je ring maat en die van je partner bepalen. De meest gangbare maten zijn aanwezig. Kijk welke ring comfortabel zit en bepaal aan de hand van het nummer dat erop staat wat je maat is.

Indien je van plan bent brede ringen ( 6mm of breder) te bestellen dan is het raadzaam een maat te kiezen die niet al te strak zit. Ook voor dit artikel rekenen we geen verzendkosten.

LET OP !  Bij je pasringen ontvang je een vouchercode twv 5 euro zodat als je je ringen later op onze site besteld je deze code in kunt voeren en het bedrag als korting op je bestelling krijgt.